28 maart 2004
Bezoek SRL
te Rijssen
Diverse foto's
Ik heb niet van alle foto's artikelen gemaakt, soms omdat ze niet zo interessant zijn, soms omdat ze niet zo heel erg goed in het kader van de site vallen. Vaak zijn het objecten die ik tegenkwam op een van mijn fotostrooptochten en vond ik ze toch interessant genoeg om vast te leggen.

Toch wil ik de naar plaatjes zoekende internetter graag van dienst zijn en daarom vermeld ik deze series op deze pagina's.

Van de meeste foto's zijn er enkele afbeeldingen in de database te vinden.
Station Ede-Wageningen
Het station Ede-Wageningen was er zo een. Op zich niet zo heel erg interessant, maar ik wist dat iemand deze foto's kon gebruiken en ik moest toch wachten op de bus, dus een paar plaatjes waren zo geschoten. Het station is een vrij modern station, maar is een beetje geinspireerd op het oude station wat er ooit gestaan heeft.

Klik op deze regel om naar de fotodatabase te gaan en alle foto's te bekijken van deze sessie.
Loc 5811
Op de terugreis van Rijssen kwam ik over Amersfoort en zag de 5811 van de ACTS staan, in een mooie positie en klaar om te fotograferen. Nou ben ik niet zo vreselijk geinteresseerd in grootspoormaterieel, maar het is toch een behoorlijk mooie loc en de kleur en belettering zijn ook heel erg fraai. Dus even een trein gemist (die stond namelijk voor de loc) en een paar plaatjes geschoten.

Klik op deze regel om naar de fotodatabase te gaan en alle foto's te bekijken van deze sessie.
De buffel
Tijdens de terug naar toen dagen kwam ik een van de buffels tegen. Hij stond er te mooi bij om geen foto te nemen.

Helaas heb ik er maar een foto van, maar wel een mooie en het bewijs dat een klein land op een heel erg esthetische manier kan omgaan met het ontwerpen van treinen.